Што е Work & Travel USA

ДЕЛТА МТС

Што е Work & Travel USA ?

Work & Travel USA е најпопуларната и најатрактивната летна студентска работна програма. Програмата е позната и како културна размена на студенти Т.Н. Exchange Visitor Program. Во Work & Travel програмата учествуваат повеќе од 100.000 студенти од цел свет. Македонските студенти имаат право  да земат учество во програмата и да престојуваат во Америка во периот од 4-5 месеци за време на летниот студентски распуст.

 

 

 


Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00