Каде може да се работи ?

ДЕЛТА МТС

Каде може да се работи 

Студентите имаат можност да работат студентски работи од областа на туризмот, угостителството, продажба на сувенири и други видови на услужни дејности во туристичките центри ширум САД. Работните активности се изведуваат во компании кои нудат сезонска (летна) работа.

 

 


Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00