Што е целта на програмата ?

ДЕЛТА МТС

Целта на програмата 

Стекнување на реално работно искуство, усовршување на англискиот јазик, стекнување на нови пријателства со студенти од сите континенти, запознавање со американската култура

 

 


Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00