Пријавување

ДЕЛТА МТС

Процесот за аплицирање е едноставен и лесен

Ние препорачуваме да не посетите во некоја од нашите канцеларии и да ги добиете основните информации лично од нашите вработени. Она што ќе би биде лично објаснето, ние ќе ви го дадеме и во писмена форма


Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00