Холандски извори има 50-хектарско езеро во природен амбиен

previous arrow
next arrow
Slider

Dutch Springs има 50-хектарско езеро во природен амбиент полн со бесконечна забава! Пролетно се храни од подземниот аквифер кој се филтрира преку варовник за да обезбеди одлична видливост.  Со многу фонтани и атракции на вода, децата и возрасните ќе споделат насмевки во најдобриот Аква парк во регионот! За повеќе забава во вода, нуркањето е популарен спорт под вода, со атракции, вклучувајќи училишен автобус, противпожарен камион, количка и многу видови авиони на длабочина до 100 стапки (feet). Дали сте заинтересирани да научите како да нуркате? Преземете ја нашата воведна програма и откријте го нуркањето. За авантура на копно, има справи Sky Challenge, нашиот ѕид за качување и авантуристички курс за високи јажиња! Имаме 200 метри патент линија и отскокнувачи! Dutch Springs е одлично место за родендени, забави, семејни собири, излети, патувања на терен, патувања во кампови и многу повеќе!

Превземи брошура