Учесниците ќе добиваат најмалку 40 часа во просек

previous arrow
next arrow
Slider
 
Учесниците ќе добиваат најмалку 40 часа / неделно во просек во текот на траењето на договорот. Мај и јуни имаат тенденција да бидат послаби работни месеци бидејќи училиштата во областа не се на распуст во овие месеци. Јули и август се најпрометните месеци и учесниците може да добиваат повеќе работни часови во овој период. Работодавачот ќе обезбеди дополнителни работни часови доколку учесникот е исполнителен и достапен за работа.
 

Превземи брошура