Big Splash

ДЕЛТА МТС

Учесниците ќе добиваат најмалку 40 часа во просек

previous arrow
next arrow
Slider
 
Учесниците ќе добиваат најмалку 40 часа / неделно во просек во текот на траењето на договорот. Мај и јуни имаат тенденција да бидат послаби работни месеци бидејќи училиштата во областа не се на распуст во овие месеци. Јули и август се најпрометните месеци и учесниците може да добиваат повеќе работни часови во овој период. Работодавачот ќе обезбеди дополнителни работни часови доколку учесникот е исполнителен и достапен за работа.
 

Превземи брошура

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00