The Waldorf Astoria

ДЕЛТА МТС

Паркот Сити Валдорф Асторија е луксузен бренд за хотелите Хилтон.

previous arrow
next arrow
Slider

Паркот Валдорф Асторија е луксузен бренд за хотелите Хилтон. Она што го прави нашиот хотел посебен е тоа што ние сме единствен Ски-центар во портфолиото, па затоа сме многу ценета дестинација. Хилтон беше изгласана за најдобро работно место во светот за 2018 година! исто така бевме изгласани за Најдобро Работно место за милениумот. Нашиот хотел беше изгласан за Најдобр скијачки центар во Северна Америка во 2017 година и бевме номинирани повторно оваа година. Нашиот фокус број еден е нацелен на нашите членови на тимот, тие се срцето и душата на нашето работење, па затоа имаме големи перспективи за да обезбедиме одлично работно место. Како луксузен сервисен хотел бараме поединци кои имаат одличен став и се возбудени да учат луксузна услуга за да можат да ја пренесат во својата работа. Посветеноста на поединецот е клучна.

Превземи брошура

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00