Паркот е отворен само за викенди (сабота и недела) 

previous arrow
next arrow
Slider

Паркот е отворен само за викенди (сабота и недела) во период од 25 април до 10 мај и 22 август - 27 септември. Во периодот од 13 мај до 23 август паркот ќе биде отворен 7 дена во неделата. Паркот официјално се затвора на 27 септември 2020 година. За време на викендите, учесниците треба да очекуваат да работат најмалку 32 часа/неделно со минимален број на работни часови во текот на неделата (од понеделник до петок) и работат главно за време на викендите (сабота и недела). Датумите се наведени погоре. Доколку се случи некој од учесниците да работат помалку од 32 часа / неделно, Big Kahuna’s ќе им обезбеди на сите учесници да го достигнат просекот по најмалку 32 часа / неделно за целата сезона, со тоа што учесниците ќе добијат повеќе работни часови кога паркот е отворен преку цела недела.

Превземи брошура