Бајковита Швајцарија

ДЕЛТА МТС

Бајковита Швајцарија

Добродојдовте во Шавајцарија – земја на четири јазика, земја на чоколадата, часовниците...
земјата со високите Алпски врвови, езера, зеленило, едноставно бајковита... И не се само
овие еднинствените обележја на ова европска земја, секој град носи своја приказан, која
мора да се доживее. Почнуваме од банките во Цирих, средновековната архитектура во
Луцерн, до главниот град Берн, а потоа вистинското уживање на Женевското Езеро и
прекрасниот замок Шилон....Патување од соништата што еднаш мора да се сонува со
отворени очи... Добродојдовте во Шавајцарија – земја на четири јазика, земја на
чоколадата, часовниците... земјата со високите Алпски врвови, езера, зеленило, едноставно
бајковита... И не се само овие еднинствените обележја на ова европска земја, секој град
носи своја приказан, која мора да се доживее. Почнуваме од банките во Цирих,
средновековната архитектура во Луцерн, до главниот град Берн, а потоа вистинското
уживање на Женевското Езеро и прекрасниот замок Шилон....Патување од соништата што
еднаш мора да се сонува со отворени очи...

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00