Рим

ДЕЛТА МТС

Рим

Сите патишта водат во РИМ… Рим е градот и лулката на цивилизацијата, архитектурата,
уметноста, религијата, надополнување на античката архитектура и изразеното мајсторство
на римската архитектура и уметност. Седиштето на “светата столица” – Ватикан е во самото
срце на Рим, каде се наоѓа најголемата катедрала во светот -”Св. Петар”.

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00