Париз

ДЕЛТА МТС

Париз

Париз - градот на Светлината, препознатлив по Ајфеловата Кула, најубавата авенија
Шампзелизе, музејот Лувр, Триумфалната капија, плоштадот Конкорд, дворецот Версај,
Операта, кабаре барот Moulen Rouge, Богородичната Црква и цела листа на знаменитости
која нема крај. Повеќе од 30 мостови, 400 цркви, Монмартр - сликарската „Мека“, Пигал -
најживиот кварт со бурен ноќен живот и повеќе од 60.000 ресторани. Град на сите
уметности и светската мода, незаборавен по многубројните туристи, кои во текот на
годината во континуитет го посетуваат. За Париз не’ врзуваат парфемите, виното, коњакот,
прекрасната кујна, над 100 km метро и уште многу светски познати имиња. Париз е град кој
никогаш, никого не остава рамнодушен. Проверете зошто е тоа така!!

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00