Малта

ДЕЛТА МТС

Малта

Малтешките острови, опишани како музеј на отворено. Она што ги прави уникатни е 7000
годишна историја, а сепак се живее страстно во сегашноста. Влезете во мистериозната
предисторија на Островите, чекорејќи по стапките на Св. Павле, таму каде што Витезиите
на Св. Јован го бранеа христијанството... Каде и да одите, пејсажите на островите и
архиотектурата нудат спектакуларна позадина. Впечатливи бои - медено обоен камен во
мешавина од медитеранско синило...Малтешките острови, опишани како музеј на отворено.
Она што ги прави уникатни е 7000 годишна историја, а сепак се живее страстно во
сегашноста. Влезете во мистериозната предисторија на Островите, чекорејќи по стапките на
Св. Павле, таму каде што Витезиите на Св. Јован го бранеа христијанството... Каде и да
одите, пејсажите на островите и архиотектурата нудат спектакуларна позадина. Впечатливи
бои - медено обоен камен во мешавина од медитеранско синило...

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00