Брисел,Антверпен,Луксембург

ДЕЛТА МТС

Брисел

На списокот на градови што мора да ги посетите, вклучете го Брисел, главниот град на
Белгија и неофицијалниот главен град на Европа. Брисел ќе ве воодушеви со својата
убавина... плоштади, музеи, замоци, паркови, барови и ресторани. Препуштете се на
шармот на овој прекрасен град и уживајте во белгиското чоколадо или пијте го познатото
белгиско пиво... Ова е волшебна империја... центар на модата, културата и уметноста..
разновидност на архитектонски стилови, средновековни, но и модерни, како и готски
катедрали...На списокот на градови што мора да ги посетите, вклучете го Брисел, главниот
град на Белгија и неофицијалниот главен град на Европа. Брисел ќе ве воодушеви со
својата убавина... плоштади, музеи, замоци, паркови, барови и ресторани. Препуштете се
на шармот на овој прекрасен град и уживајте во белгиското чоколадо или пијте го познатото
белгиско пиво... Ова е волшебна империја... центар на модата, културата и уметноста..
разновидност на архитектонски стилови, средновековни, но и модерни, како и готски
катедрали...

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00