Соренто

ДЕЛТА МТС

Соренто

1 ден 06.03.2019 СКОПЈЕ – ДРАЧ

2 ден 07.03.2019 БАРИ – НЕАПОЛ - СОРЕНТО

3 ден 08.03.2019 КАПРИ-ПОСИТАНО-АМАЛФИ

4 ден 09.03.2019 СОРЕНТО - ПОМПЕЈА - ВЕЗУВ- СОРЕНТО

5 ден 10.03.2019 СОРЕНТО – БАРИ – ДРАЧ - СКОПЈЕ

6 ден 11.03.2019 ДРАЧ - СКОПЈЕ

 

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00