Портофино

ДЕЛТА МТС

Портофино

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ

2 ден 07.03.2020 ЏЕНОВА

3 ден 08.03.2020 ЏЕНОВА- ПОРТОФИНО -РАПАЛО-САНТА МАРГАРИТА

4 ден 09.03.2020 ЏЕНОВА - МЕНТОН – САН РЕМО -ЏЕНОВА

5 ден 10.03.2020 ЏЕНОВА – SERRAVILLE Outlet Village- СКОПЈЕ

6 ден 11.03.2020 СКОПЈЕ

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00