Париз,Прага,Минхен (5НП)

ДЕЛТА МТС

Париз

1 ДЕН 07.03.2020 СКОПЈЕ-ВИЕНА

2 ДЕН 08.03.2020 ВИЕНА-ПРАГА

3 ДЕН 09.03.2020 ПРАГА-ПАРИЗ

4 ДЕН 10.03.2020 ПАРИЗ

5 ДЕН 11.03.2020 ПАРИЗ (СРЦЕТО НА ПАРИЗ – АЈФЕЛ- СЕНА))

6 ДЕН 12.03.2020 ПАРИЗ-(ВЕРСАЈ - ЛУВР)

7 ДЕН 13.03.2020 ПАРИЗ - МИНХЕН

8 ДЕН 14.03.2020 МИНХЕН

9 ДЕН 15.03.2020 МИНХЕН-САЛЗБУРГ-СКОПЈЕ

10 ДЕН 16.03.2020 СКОПЈЕ

 

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00