Постоиме и работиме повеќе од 7год...

previous arrow
next arrow
Slider
 

Почитувани клиенти, пријатели, соработници, Делта МТС е компанија која работи  со организација на меѓународна студентска програма за културна размена на редовни студенти по програмата Work & Travel USA. Делта МТС се занимава со организација на летни, зимски туристички аранжмани, групни посети и крстарења. Постоиме и работиме повеќе од 7 години. Тимот на Делта МТС посветува големо внимание на различните категории на клиенти, на Вашите вкусови и преференции. Тимот на Делта МТС е составен од кадар кој постојано се едуцира, надградува и усовршува, се со цел обезбедување на квалитетна услуга кон нашите клиенти. Сите членови на тимот на Делта МТС се претходни учесници на програмата Work and Travel USA. Од 2018 година, Делта МТС е партнер на Коузон Корпорејшн, балканскиот бренд  КОЈ ГИ ПОСТАВИ СТАНДАРДИТЕ ВО ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА ОВАА ПРОГРАМА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА. Нашата посветеност, организација и искуство е нацелено кон потребите на нашите клиенти, што прави да бидеме препознатливи како такви во регионот.

Дозволете ни да бидеме Вашиот сервис организатор за Work and Travel USA.