За Нас

ДЕЛТА МТС

Постоиме и работиме повеќе од 7год...

previous arrow
next arrow
Slider
 

Почитувани клиенти, пријатели, соработници, Делта МТС е компанија која работи  со организација на меѓународна студентска програма за културна размена на редовни студенти по програмата Work & Travel USA. Делта МТС се занимава со организација на летни, зимски туристички аранжмани, групни посети и крстарења. Постоиме и работиме повеќе од 7 години. Тимот на Делта МТС посветува големо внимание на различните категории на клиенти, на Вашите вкусови и преференции. Тимот на Делта МТС е составен од кадар кој постојано се едуцира, надградува и усовршува, се со цел обезбедување на квалитетна услуга кон нашите клиенти. Сите членови на тимот на Делта МТС се претходни учесници на програмата Work and Travel USA. Од 2018 година, Делта МТС е партнер на Коузон Корпорејшн, балканскиот бренд  КОЈ ГИ ПОСТАВИ СТАНДАРДИТЕ ВО ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА ОВАА ПРОГРАМА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА. Нашата посветеност, организација и искуство е нацелено кон потребите на нашите клиенти, што прави да бидеме препознатливи како такви во регионот.

Дозволете ни да бидеме Вашиот сервис организатор за Work and Travel USA.

Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00