work & travel

work & travel

лето

лето

зимо

зимо

крстарење

крстарење

work & travel

work & travel
За Work & Travel програмата

Постоиме и работиме повеќе од 7 години

Долгогодишното искуство и големиот број на учесници како и личното искуство на вработените (кои и самите биле учесници на програмите на културна размена) представуваат гаранција повеќе во поглед на квалитетот и сигурноста.

Делта МТС - КРСТАРЕЊЕ
крстарења

Делта МТС - КРСТАРЕЊЕ

Погледнете ја Нашата понуда за ...

погледнете понуда...
лето 2020
летни аранжмани

лето 2020

разгледајте ја Нашата понуда на летни аранжмани...

погледнете понуда...
зимски аранжмани
зимо 2019/2020

зимски аранжмани

погледнете понуда за зимски аранжмани и новогодишни...

погледнете понуда...
Зошто со Делта мтс

Постоиме и работиме повеќе од 7год. Долгогодишното искуство и големиот број на учесници како и личното искуство на вработените (кои и самите биле учесници на програмите на културна размена) представуваат гаранција повеќе во поглед на квалитетот и сигурноста.

DELTA MTS

DELTA MTS

Work & Travel

СТЕКНУВАЊЕ НА РЕАЛНО РАБОТНО ИСКУСТВО, УСОВРШУВАЊЕ НА АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК, СТЕКНУВАЊЕ НА НОВИ ПРИЈАТЕЛСТВА СО СТУДЕНТИ ОД СИТЕ КОНТИНЕНТИ, ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА

Аранжмани

Work & Travel - Понуди

Повеќе информации за програмта Work & Travel

контакт
Локација

ул.Орце Николов бр:164
Kавадарци, Македонија

Контакт

Eмаил: info@deltamts.com
Тел: (389) 43420100

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб: 10:00 - 13:00